Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Vikten av bra skolstädning i Stockholm

Man kan tycka olika om hur rent man behöver ha runt omkring sig. Vad gäller skolor i Stockholm så ska det dock vara ordentlig skolstädning. Inget annat duger.

Visst är det mest trivsamt när man har det rent och snyggt runt omkring sig. Nu har vi ju i och för sig rätt olika syn på vad det innebär. När man besöker folks hem för första gången så kan man bli ganska förvånad – både åt det ena och det andra hållet. En del är överdrivet pedantiska och en del verkar inte ens lägga märke till dammtussar och röra.

Det är ju också en sak hur man har det hemma. På arbetsplatsen eller i offentliga lokaler är det en helt annan sak. Där behövs åtminstone någon slags minsta nivå på städningen för att det inte ska kännas otrivsamt eller rent utav ohygieniskt. Detta gäller inte minst i skolor i Stockholm.

Skolstädning kräver rutiner

Skolor kan vara problematiska ur städningssynvinkel. En del är gamla och slitna och en del är överbelagda med elever (och personal). Det är mycket spring mellan rummen och även ut och in. Dessutom är det ofta mycket material och saker som ligger framme.

För att hålla en sådan miljö tillräckligt i ordning och renstädad så behöver jobbet göras av någon som har erfarenhet av skolstädning i Stockholm. En sådan städfirma har koll på rutinerna och vet var problemen kan uppstå. Det blir helt enkelt bäst att anlita en städfirma som har koll på skolstädning.

31 Jan 2023