Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Trappstädning i Västerås- ditt bostadsområdes ansikte utåt

Du har säkert varit med om det. Du stiger in i ett trapphus bara för att mötas av dammråttor, fläckiga väggar och en lite för närvarande lukt som skvallrar om att här behövs trappstädning.

Du får aldrig en andra chans att göra ett första gott intryck, heter det. Det kan låta banalt, men stanna till och tänk på orden bakom orden. Det blir väldigt påtagligt när vi pratar om trappstädning. Precis som när du går på en anställningsintervju första gången och har rena fina kläder och ser välkammad ut, kan den som kliver in i din trappuppgång bilda sig en uppfattning om dig som hyresvärd av detta första besök. Vill man bo här? Verkar hyresvärden bry sig om sina hyresgäster? En välstädad trappuppgång är ditt ansikte utåt och genom att anlita ISO-certifierad trappstädning i Västerås, har du mejslat in din plats som en hyresvärd att räkna med.

Trappstädning med fokus på hygien och fräschör

Det är inte bara golven som bör hållas rena och fräscha. Även ledstänger ska rengöras för att undvika smittorisk. Utöver detta så är det viktigt att ta hänsyn till materialet i trapphuset. Du ska kunna lita på att städfirman använder anpassade produkter som fungerar på trä, sten och betong. Idag är det självklart med miljömärkta produkter som också garanterar ett fräscht resultat. Det som är klurigt med trappstädning är att den inte syns när det är rent och fräscht. Det blir dock direkt synligt om trapphuset inte alls har städats.

29 Oct 2021