Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Tips för att komma igång med städningen i Nacka

Är det övermäktigt att städa? Dela upp städningen i olika delmoment för att lättare ta det när orken finns. Ett annat tips är att ta hjälp av en städfirma, läs vidare för de bästa städtipsen.

Dags att ta tag i städningen? Börja med att ta hand om eventuell smutstvätt och starta en maskin med tvätt. Nu kan du sätta dig med gott samvete och ta en kopp kaffe och lösa lite korsord. När kaffet är slut är det dags för nästa punkt.

På med musik och diska upp det som står på diskbänken. Känns det övermäktigt så ta tre saker i taget, torka dem med en handduk och ställ dem direkt där de ska vara. Plötsligt upptäcker du att det inte är mycket kvar i diskhögen.

Glöm inte kaffepausen

Eftersom musiken redan är på, passa på att torka av spis och diskbänk när du ändå är igång. Pausa med lite kaffe och lite korsord igen. När koppen är tom är det dags för badrummet. Med hjälp av musiken kan det bli en svängom med toaborsten. Torka ur handfatet och rensa vattenlåset i handfatet och duschen. Det luktar sällan mumma, man kan slänga det i soppåsen direkt.

Nu är du verkligen värd en vila! Sträck ut benen i soffan, ta fram mobilen och googla på hemstädning i Nacka. Det finns fantastiska personer i Nacka som arbetar med städning som gör allt vid ett tillfälle. Då blir allt klart och du kan njuta av kaffet och korsordet obehindrat!

26 Apr 2021