Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Ta kontrollen

Livet är inte bara plikter. Det finns ju nöjen också. Skapa tid för det roliga och låt någon annan göra städningen. Skräddarsy en lösning som förbättrar vardagen. Börja med att läsa här.

Vem är det egentligen som bestämmer i ditt liv? Det kan låta som en jobbig fråga som skapar lite dålig stämning kanske. Men faktum är ju att de flesta av oss är omgivna av krav. Exempelvis förväntningar från chefer och kollegor, vänner och familj. En del av dem är inte förhandlingsbara. Barnen måste ha mat och kläder. Hemmet ska städas och tvätten vikas. Hunden måste rastas och din mamma behöver lite stöd mellan varven. Men testa att ställa dig på distans och beskriv ditt liv som om det vore någon annans. Lägger du tid och energi på det du vill? Finns det sådant som andra kan göra lika bra, eller bättre?

Uppvärdera dig själv

För många av oss går veckorna i en svindlande hastighet. När helgen kommer vill man bara äta skräpmat och hänga i soffan. Är det vad du ser framför dig när du tittar in på din egen vardag? Kanske kan du delegera vissa saker. Låta barnen hjälpa till med fredagsmys och sina egna kläder. Alla människor växer vid ökat ansvar. Fundera på vad du själv skulle vilja göra om du fick loss mera tid. Sjunga i en kör? Gå en kurs? Ta upp en gammal hobby? Lämna rengöring och städning till någon annan. Nuförtiden kan man göra ROT-avdrag för både röjning i trädgården och dammsugning, strykning och fönsterputs. Pålitligt utfört och smidigt med personer som kan sin sak.

Kvalitet för dig

Lyckligtvis är vi människor olika och värderar saker på skiftande sätt. Några gillar fina bilar och motorcyklar. Andra satsar på mat och vin. Somliga gör allt för att få råd med en egen häst. Många sparar länge till sina drömmars semesterresa. För att trivas är det viktigt att det ibland finns en guldkant, även om den ser olika ut. Att komma hem till ett nystädat hem ett par gånger i månaden, eller under perioder kan vara en sådan. Det är i alla fall inte förbjudet att testa. Kanske är det något för dig? Välj mellan en rad upplägg och anpassningar. Det finns stor flexibilitet som du ska använda dig av. Det gäller både tidpunkten, vilken typ av produkter som används och frekvensen, hur ofta du nyttjar tjänsterna. Kolla referenser och priser och gör sedan ditt val. Vi rekommenderar att läsa mer på denna webbplatsen: https://www.hemstädninguppsala.se

26 Mar 2020