Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Städparadoxen i din butik

En butik blir snabbt smutsig av att det konstanta flödet av kunder. För att bibehålla en fräsch standard som inte avskräcker dina kunder kan du behöva anlita professionell butiksstädning.

Alla som jobbat i en butik eller i en affär vet att det hade varit en väldigt mycket bättre upplevelse om det inte vore för alla kunder som drog in skit i butiken. Det är ingen kund som tänker på att torka av skorna innan den går in i butiken. Inte ens vid snö, slask, regn och med blöta och leriga skor. Och regnigt, slaskigt och lerigt, det är det under många månader i Sverige. För att inte tala om alla som måste ha med sina småbarn i affären och som totalt ignorerar skyltarna om att det är förbjudet att äta i butiken. De ska såklart ändå ha med sig en alldeles för stor glass som det är hundra procent givet att de kommer tappa på golvet och som något stackars butiksbiträde måste städa upp.

Löser inte sig själv

Det är en paradox. Du måste ha en ren och fräsch butik för att inte avskräcka en kund från att vilja gå in. Samtidigt är det kunderna som står för nedskräpningen och nedsmutsningen. Hur ska du ha tid att finnas där för dina kunder samtidigt som du måste städa upp efter och för dem hela tiden? Det kan vara så att lösningen är att beställa in butiksstädning från en professionell firma. För det är ett problem som inte kommer att lösa sig av sig själv. Läs mer om butiksstädning på denna sida: butiksstädningstockholm.com

2 Aug 2021