Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Städning på dina villkor

Många äldre i Göteborg vill bo kvar hemma. Men de vill ha koll på städningen och bestämma själva vad som ska göras. En städfirma löser dina problem och städar precis som du själv vill ha det.

Att ha ett representativt och fräscht hem är väl så viktigt när man är hemma mycket. Om du inte själv orkar att hålla hemmet i toppskick, är det enkelt att anlita en firma som kommer och sköter din hemstädning i Göteborg.

Socialt liv i ett fräscht hem

Alla vill inte bo på äldreboende eller utnyttja kommunal service. För många är det viktigt att kunna bestämma själv över sin vardag och att leva ett aktivt och socialt liv precis som vanligt. Men när krämpor sätter stopp och man inte längre orkar eller vill krypa ner på golvet och dammsuga under sängen, finns det en enkel lösning. Kontakta en städfirma och gör upp ett städschema tillsammans med dem. Då får du städat hur mycket eller lite du vill, och du kan välja vilka arbetsuppgifter du vill att de ska prioritera. Du kan också beställa extra städning vid behov, så det är en flexibel tjänst. Faktum är att du har en egen städerska som du kan lita på och som kommer hem till dig regelbundet.

Självständighet i vardagen

Många vill inte heller be barn och barnbarn att komma och städa åt dem. Man uppskattar sin självständighet och det är lika enkelt att anlita en städfirma som det är att ringa till en hantverkare. Men det är viktigt att man inte sitter isolerad, utan att man håller igång sitt sociala liv precis som vanligt. Vänner uppskattar att man är positiv och inte ställer krav. Det är skönt att kunna umgås med både släkt och vänner kravlöst och enkelt. Man kan vilja gå på någon trevlig teater i Göteborg eller ta hem folk och spela kort. Ett gäng som spelar bridge kan ha en trevlig eftermiddag, och det är trevligt att bjuda hem gäster när det redan är städat och klart.

Man utnyttjar sitt RUT-avdrag för delar av arbetskostnaden, och det är en höjning av livskvaliteten att kunna anlita en städfirma. Att ordna kalas är också enkelt, för man slipper städningen och kan bara beställa tårtan och brygga kaffe. Att underlätta för sig själv att leva ett intressant och aktivt liv är något väsentligt att sträva efter, oavsett hur gammal eller ung man är. Ring därför och boka din hemstädning i Göteborg.

20 Aug 2020