Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Städhjälp på det lilla kontoret

Att vara småföretagare med få anställda kan i början vara tufft för ekonomin. Därför försöker man att klara av det mesta själv. Ett exempel kan vara städningen av kontoret vid dagens slut.

Vid en första reflektion kan man tänka att det sparar pengar. Pengar som kan användas till andra viktiga saker som kontorsmaterial eller extra till personalen. Visst låter det som en fantastisk idé. Det kan det absolut vara under en kort period. Men man ska även vara medveten om att det tar på krafterna. Dels städandet i sig, men även det faktum att arbetsdagarna blir längre. Vilket innebär att man som företagare inte använder sin energi till att göra det man är bäst på. Är man trött kommer inte idéerna lika enkelt som när man är utvilad. Så kanske det är dags att tänka om och låta andra ta hand om städningen.

Men blir det inte dyrt?

Allt beror på hur man ser det. Men istället för att städa och lägga ner tid på något som inte genererar pengar kan man med hjälp av en städfirma lägga mer krut på det som faktiskt gör det. Varför inte ta kontakt med några företag och begär in offerter? Sedan kan man sätta sig ner och räkna på vad det skulle innebära att ha städhjälp en gång i veckan. Personalen kan då tillsammans hjälpa till med det dagliga som att tömma papperskorgar osv. Eller så låter man städfirman ta hand om allt. Här har man chansen att själv välja hur man vill ha det.

Läs mer om städfirma som erbjuder kontorstädning på denna hemsida: https://www.stockholmkontorsstädning.se 

9 Nov 2020