Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Städat och rent överallt

Tröttnat på att det är en enda röra när du kommer hem från arbetet? Vill du känna den härliga känslan av att komma till en ren arbetsplats? Har du ett företag som du vill ha rent och städat?

Ett skinande hem eller ett dammfritt kontor. En ren arbetsplats är lika underbart att komma till som det är att landa i ett rent hem. Vare sig du bor i villa, lägenhet, radhus eller i ett kollektiv. Oavsett om du kommer till ett kontor, en byggplats, flygterminal, hamn, ett bibliotek, en vårdcentral eller affär. Överallt är det lika viktigt att det är rent. Virus och bakterier trivs i damm och smuts och det kanske är den främsta anledningen att hålla ditt hem eller din arbetsplats ren och fin.

Det finns så mycket hjälp att få och fler och fler städfirmor dyker upp överallt. Stockholm är en stad med många invånare och stor trängsel på vissa håll. Det är därför mycket viktigt att staden hålls ren på alla möjliga sätt. Men var och en behöver göra sitt för att bidra till en mer hälsosam miljö.

Rena hem och kontor för en bättre hälsa

För dig som inte vare sig vill eller orkar städa själv finns det ypperliga tjänster att tillgå hos en städfirma i Stockholm. En vanlig hemstädning där allt är skinande rent, tvätten både tvättad och struken samt badrummen fräscha och rengjorda in i minsta detalj. Har du ett kontor där du vill att dina anställda ska trivas kan du utöver städning få fruktkorgar levererade kontinuerligt. Frukt bidrar till personalens hälsa och välmående. Personal som mår bra blir mer sällan sjuka och företaget blomstrar som aldrig förr. Att äta en frukt om dagen är en säker väg till välmående och upplevs ofta av de anställda som en uppskattad gest från ledningen på företaget.

Vilka städtjänster finns det?

När det gäller tjänster utöver en vanlig hem- och kontorsstädning finns det mer att välja på. Du kan få trappstädning utförd vid de tillfälle du behöver. I en byggnad med mycket trappor och frekvent användning blir det snabbt smutsigt. Speciellt på vinterhalvåret. Garagestädning är en annan tjänst där miljön blir bättre, säkerheten högre och smuts från gatan hålls borta från brunnar och trapphus. Ett rent garage är en ren glädje att parkera sin bil i. För dig som tröttnat på din bostad eller av andra skäl måste röra på dig mot nya mål erbjuds även flyttstädning av de flesta städfirmor.

12 Aug 2020