Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Rent hus utan ansträngning

Många av oss har svårt att hinna med detta med städning. Livet är stressigt och man hinner inte alltid prioritera. Inte alla är heller pigga på att välja städning före alla andra sysslor.

Visst händer det att man under ett långt liv stöter på människor som tycker att städning är avkopplande och trevligt. Den typen av personer som gärna drar fram dammtrasa, dammsugare och skurhink för en riktigt givande helgeftermiddag. Eller varje helgeftermiddag rentav. De finns, men de är inte vanligt förekommande.

Desto fler människor uppskattar resultatet av en väl genomförd städning, nästan hundra procent faktiskt. Att slippa se golven fulla med kattens spyfläckar och hundens fällda päls. Hitta ugnen utan små kolmilor och spisen rentorkad. Slippa beskåda toalettstolen full av onämnbara spår efter mänsklig aktivitet. Dra in den obeskrivliga doften av rent.

Dina önskningar kan gå i uppfyllelse

Det finns inga anledningar varken till att dras med ett skitigt hem eller att slita och stressa ut sig med veckostädning. Vad du kan göra är att lyfta luren och ringa till en seriös städfirma och börja prata städning. Du vill ha rent men du vill inte städa själv. De vill arbeta och hålla igång sin verksamhet.

Du vet förstås att du inte behöver betala hela kostnaden utan att RUT-avdrag gäller? Du pratar ihop dig med städföretaget och ni kommer överens om vad du vill ha gjort och hur det ska göras. Ni bestämmer också hur ofta det ska städas. Sedan sköter de din hemstädning och du ägnar dig åt annat. Svårare är det inte.

17 Nov 2020