Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Kontorsstäd i Stockholm är bra för miljön

Ett rent kontor handlar inte bara om ordning och redan och skurade golv. Kontorsstäd i Stockholm handlar även om att värna om arbetsmiljön för personalen.

Advokatkontoret i Stockholm hade tidigare städats av chefens fru. Men nu var det nya tider. Dels orkade hon inte med att städa hela stället själv. Dessutom ville hon gå i en välförtjänt pension. Hon skulle ha kvar lite bokföring, men det var allt och den kunde hon göra dagtid vilket passade henne perfekt.

Istället hade chefen Kent börjat leta efter ett företag som utförde kontorsstäd. För honom var det viktigt att de var noga och att de använde sig av miljövänliga produkter. Att städfirman tog hand om sin personal på ett bra sätt var en självklarhet som gällde för alla företag, tyckte han.

Kontorsstäd av hög klass

Även om det är en självklarhet att värna om personalen tittade han på den biten när han letade. Snart hittade han ett företag som gjorde kontorsstädning i Stockholm. Kent skickade ett mejl via företagets hemsida och berättade om sina önskemål. Det inkluderade att han önskade en provstädning, vilket var något som de tillhandahöll.

Städföretaget skickade ett mejl där de berättade vad som ingick i en kontorsstädning, och det var inte lite. Ytterligare en kontakt togs sedan via telefon och Kent bokade en provstädning. Han skulle få en offert så snart de beslutat vad som skulle ingå. Städfirman kom för att göra provstädningen och Kent släppte in dem en tidig morgon. De var mycket trevliga och städningen var även den väldigt bra.

13 Sep 2022