Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Det fläckfria nya livet

När man flyttar gläds man åt en ny bostad. Samtidigt vill man lämna det gamla bakom sig med äran i behåll. Låt därför en professionell städfirma flyttstäda åt dig så blir det riktigt rent.

Man har lite dåligt samvete. Precis som när man går till tandläkaren och får skämmas för att man slarvat med tandtråden, så får man skämmas när man flyttar och tänker på all smuts man lämnar efter sig. Det som inte syns, men som ändå finns. Smutsen bakom spisen, under kylskåpet, bakom elementen eller i fläktar och ventilationsutrymmen som inte sett en trasa på länge. Tänk att bara få lämna allt till en firma som gör en perfekt flyttstädning.

Skinande rent i bostaden

Har man inte städat innan, är det ju så dags när man ska flytta. Ärligt talat så har man inte lust då heller. De där knepiga utrymmena som man knappt når, eller som innebär visst besvär att rengöra, det är inget man längtar efter att ta tag i när flyttbilen är på gång. Dammiga persienner eller lampkupor med döda insekter i, det där vill man helst slippa. I tankarna är man redan på väg till det nya stället, där man ska sätta upp nya lampor och plantera växter. Men man vill ha ett fläckfritt rykte när man lämnar det gamla. Om man anlitar en städfirma som är proffs på flyttstädning, så är det ett team av duktiga människor som gör skinande rent överallt. Det är som en tornado, med effektiv rengöring i vartenda skrymsle.

Att unna sig att mysa

Man kan stressa, eller man kan välja att låta bli. Att mysa och ta hand om sig själv är ofta i praktiken att man tackar nej till ytterligare stressmoment, för att klara av det som är viktigt för en själv, familj och jobb. I storstadens stress och jäkt får man hitta smarta lösningar. Att unna sig lite respit när man är igång med ett flyttprojekt är att ha omsorg om sig själv på ett förnuftigt sätt. Att exempelvis ta reda på pris på flyttstädning i Göteborg är ett bra sätt att börja. Du får RUT-avdrag på delar av arbetskostnaden när du anlitar någon för hushållsnära tjänster. Därför kan det vara en bra affär för dig. För proffsen är det vardag att flyttstäda åt folk, men för en själv är det ett oerhört tungt lass som lyfts från axlarna när man kan lämna nyckeln och veta att allt är klart.

18 Jun 2020