Rent och fräscht

Så får du ett rent och fräscht hem

Byggen och städpatruller i Stockholms stad

Rent och snyggt på byggarbetsplatsen? Vem städar undan på en byggarbetsplats? Vill du veta vart du ska vända dig om du vill ha hjälp med städningen vid ett stort bygge? Vart vänder du dig?

Har du någon gång funderat på hur ett bygge fungerar? Vart tar allt vägen när man gräver och bygger i ett område eller arbetar sig in i ett stort berg? Vid ett bygge är det inte bara byggarbetare utan även fullt av människor som arbetar med att hålla platsen fri från skräp eller överblivet byggmaterial. Det kan till och med vara så att du vid ett bygge inte har tillgång till vatten och då behöver någon som kan se till att det finns på plats. Så i ett stort sammanhang är det många bäckar små som gäller för att få allt att fungera. Vatten, verktyg, maskiner och arbetskraft är en del av det hela.

Hitta rätt

Vill du veta hur det går till när man bygger något i centrala Stockholm? Det kan vara klurigt att veta vem man ska anlita för bygget, och lika viktigt är det att det finns någon som tar hand om allt skräp som ligger på marken och inne i huskropparna. Vid byggen är det stora saker som blir skräp. Det kan vara överblivna eller rivna gipsskivor. Andra produkter är sladdar, tejp, murbruk eller till och med gamla stålkonstruktioner. Då krävs det en stor transportbil och kanske till och med kranar för att kunna forsla bort annat än skräp och smuts. Läs mer om byggstädning här: byggstädningstockholm.biz

29 Apr 2021